STUDENTSKO SAVJETOVALISTE

Imate  li teškoće vezane uz učenje i organizaciju vremena, probleme u odnosima ili se teško nosite sa stresom i negativnim emocionalnim stanjima? Pomoć možete potražiti u Psihološkom savjetovalištu  koje djeluje kao dio Centra za savjetovanje Sveučilišta u Splitu. Besplatno i uz potpunu diskreciju nudi usluge individualnog i grupnog savjetovanja.

Želite li znati nešto više o tome ili jednostavno rezervirati termin, kontaktirajte na mail-adresu: savjetovanje@ffst.hr ili u inbox na Facebok stranici: https://www.facebook.com/centar za savjetovanje studenata sveucilista u splitu

 

U sklopu organizirane pomoći studentima Sveučilišta u Splitu, a uslijed okolnosti vezanih za pandemiju korona virusa, brinemo i o aspektu mentalnog zdravlja studenata, stoga smo odlučili osigurati psihološku pomoć studentima u samoizolaciji i to telefonskim savjetovanjem ili e-savjetovanjem. Navedeno uključuje opciju savjetovanja na engleskom ili hrvatskom jeziku.
Na ovaj način studenti mogu dobiti podršku u nošenju s trenutnom situacijom, izraziti svoje strahove i naučiti se bolje nositi s neugodnim emocionalnim stanjima koja su očekivana reakcija na ovakve stresove.

Termin u kojem studenti mogu nazvati je radnim danom od 9 do11 sati.
Broj: 091 44 33 935
Mail: savjetovanje@unist.hr

 

Loading...