08. svibnja 2024.

Studentsko vrednovanje cjelokupne razine studija 2024.

Studentsko vrednovanje cjelokupne razine studija 2024.
Poštovani studenti,
Obavještavamo vas da Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu provodi postupak studentskog vrednovanja cjelokupne razine studija.
Glavni cilj ovog postupka je utvrditi vaše zadovoljstvo i stavove o cjelokupnom studijskom iskustvu. To uključuje procjenu općih uvjeta studiranja, administrativnih i stručnih usluga, sadržaja i organizacije studijskog programa, kvalitete nastave i postupaka ocjenjivanja, odnosa između nastavnika i studenata, podrške institucija studiranju, kao i međusobnih odnosa među studentima.
 
Vrednovanje će obuhvatiti studente koji su završili preddiplomski, diplomski ili integrirani preddiplomski i diplomski studij.
 
Proces će se provesti elektronički, a djelatnici studentske referade dodijelit će vam šifru za pristup anketi prilikom preuzimanja potvrde o završetku studija, istovremeno vam pružajući informacije o važnosti i ciljevima ankete.
 
Računala za pristup anketi bit će dostupna u prostorijama studentske referade na Gripama.
 
Ispunjavanje ankete je anonimno i dobrovoljno, a možete je ispuniti putem računala (koristeći preglednike Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Google Chrome) ili putem mobilnog uređaja.
 
Poveznica za lakši pristup anketi i upute za ispunjavanje su dostupne na: https://evasys-novi.unist.hr/evasys/public/online/index?
 
Vrednovanje će biti otvoreno od 10. lipnja do 30. listopada 2024. godine.
 
Hvala vam na suradnji!
 
Odbor za kvalitetu UMAS-a i Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu
Ciljevi
Kvalitetno obrazovanje