Pozivamo Vas da se uključite u online diskusiju #3 u sklopu serijala “Dizajn-upitnik“.

Tema tribine: ISKUSTVO RADA U DIZAJNU

Četvrtak 16. srpnja u 13 sati

Zoom platforma / ID 87043591309

Gosti: dizajneri Dejan Dragosavac Ruta i Damir Gamulin Gamba

Moderatori: studenti Dejan Zobenica i Greta Vuković, uz podršku Borisa Pehara

***

Serijal “Dizajn – upitnik” nastao je u sklopu kolegija “Menandžment u kreativnim industrijama” pod vodstvom arhitektice Mirande Veljačić (Platforma 9,81) a sastoji se od četiri javne tribine koje vode studenti sa Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu gdje tematiziraju aktualne probleme s područja dizajna. Cilj tribina je potaknuti aktivnost studenata, podići razinu njihovog kritičkog razmišljanja i omogućiti im stvaranje kontakata s etabliranim profesionalcima. U svakoj tribini sudjeluje dvoje studenata kao moderatori i dvoje stručnjaka, ali svatko iz publike je pozvan sudjelovati u razgovoru.

Tema treće tribine je “Iskustvo rada u dizajnu”. Što nakon faksa i kako se probiti u ‘freelance’ poslu? Razgovaramo o organiziranju vremena, problemima poštovanja rokova i mogućnostima samopronalaženja posla. S gostima koji će s nama podijeliti dio svog velikog opusa proći ćemo kroz neke od njihovih radova te pokušati dobiti poneki vrijedan savjet.

 

Gosti s kojima razgovaramo su Dejan Dragosavac Ruta i Damir Gamulin Gamba. Moderatori treće tribine su studenti Dejan Zobenica i Greta Vuković, uz podršku kolege Borisa Pehara.

Više o diskusiji na poveznici:

Facebook