Na ovogodišnjem Pula Film Festivalu u službenoj nacionalnoj konkurenciji u petak 25. srpnja 2014 godine biti će prikazan debitantski dugometražni igrani film «Vlog» diplomanta UMASA-a Bruna Pavića.

«Vlog» je crno bijeli, 71 minutu dug film nastao u produkciji UMAS-a. Film je jednim djelom produciran kao diplomski rad, a onda se od rujna prošle godine radio u profesionalnim postprodukcijskim uvjetima sve do početka srpnja 2014 godine.

Producent i mentor filma je Slobodan Jokić (Dan Oki), scenario je napisao Bruno i Anamarija Pavić, redatelj filma je Bruno Pavić, direktor fotografije Ratko Ilijić, zvuk je radio Đildo Bavčević, montažu Goran Čače, a glavnu ulogu u filmu igra Matija Kačan, uz Jelenu Posavec Tušek, Daru Vukić, Tomu Šimundžu, Nadu Kovačević, Ivana Matijaševića, Dušana Ćaletu, Ivicu Ljubića Žilu.  Film je pomoglo dosta studenata i nastavnika UMAS-a na čemu im ekipa filma i ovom prilikom izražava zahvalnost.

Kratki sadržaj filma:

Mladi intelektualac Krešo postaje žrtva nepravednog društvenog sustava i situacija koje ga polako vode u potpunu materijalnu i egzistencijalnu propast, pri čemu on sam ne može utjecati na konačni ishod ili učiniti išta kako bi promijenio svoj život nabolje. Njegovo je jedino mjesto ostvarenja videoblog (vlog) u kojem povremeno iznosi svoje misli o životu, uvijek tražeći dobro u negativnim stvarima koje mu se događaju i uvijek uz vjeru u bolje sutra.

Više informacija na:

http://pulafilmfestival.hr/program/hrvatski-program/
http://www.imdb.com/title/tt3833120/?ref_=nm_flmg_prd_1