Pozivamo vas da sudjelujete u aktivnosti Studentske sekcije za neuroznanost NeuroSplit u sklopu Festivala znanosti zvana „Znanstveni teatar“ (jedan dan u razdoblju od 18.-24. 4.) koji će se održati u Gradskom kazalištu mladih (Trg Republike 1). Ideja Znanstvenog teatra je spojiti znanost i umjetnost (što je i tema ovogodišnjeg Festivala znanosti) te pritom popularizirati znanost široj publici.

Opis aktivnosti:

„Studenti s različitih fakulteta bi održali kratku prezentaciju iz svog područja zanimanja za širu publiku na znanstven, ali jednostavan način. Kako bi ostali vjerni nazivu „Znanstveni teatar“, sudionici bi bili obučeni u kostime. Međutim, svaki od njih bi imao vremensko ograničenje od pet minuta bez power point prezentacije (mogu se služiti pomoćnim rekvizitima). Publika bi odabrala najzanimljiviju prezentaciju te bi pobjednik dobio prigodnu nagradu.“

Stoga, ako odlučite i vi biti dio aktivnosti, prijavite se na mail: neuro.split1911@gmail.com

Mail naslovite „Znanstveni teatar“ te u njemu navedite osobne podatke (ime, prezime, godina studija, fakultet), naslov vašeg predavanja te kratak opis izlaganja. Prijavljenima ćemo naknadno javiti točno vrijeme održavanja (dan i sat).

Neovisno o prijavi, pozivamo vas da dođete pogledati Znanstveni teatar i pomognete u odabiru najbolje prezentacije (vrijeme održavanja će biti u programu Festivala znanosti).

Rok prijave je 15. 3.
Vidimo se u znanstvenom teatru! :)