Poštovani studenti!

Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu provodi postupak studentskog vrednovanja rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života.
Cilj postupka je utvrditi zadovoljstvo studenata radom stručnih i administrativnih službi te zadovoljstvo različitim vidovima studentskog života (infrastruktura, knjižnica, prostor za učenje, Sveučilišna knjižnica, studentska referada, uprava, studentski zbor, studentski smještaj, studentska prehrana, kulturno-umjetnički sadržaji, sport i rekreacija, zdravstvena zaštita, međunarodna suradnja i ured za osobe s posebnim potrebama) kako bi se ukazalo na potrebe i mogućnosti poboljšanja kvalitete rada stručnih i administrativnih službi te organizacije i realizacije ostalih vidova studentskog života.

Anketa se provodi elektroničkim putem i to tako da Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu svakom studentu šalje na njegov e-mail poveznicu (link) preko kojeg student pristupa ispunjavanju ankete.
Anketa se ispunjava putem računala (koristeći preglednik Internet Explorer ili Mozila Firefox) ili putem mobitela.

Vrednovanje će se provoditi od trenutka kada student dobije link putem e-maila zaključno do petka 3. svibnja 2016. godine.

Ispunjavanje ankete je anonimno i dobrovoljno.

Link za ispunjavanje ankete http://evasys.unist.hr/evasys/online/