Poštovani kolege,

sa zadovoljstvom vas pozivamo na promociju prvog sveučilišnog udžbenika iz područja konzerviranja i restauriranja kamena: “Konzervacija i restauracija kamena” autora Hrvoja Malinara i Ive Donellija, u izdanju Umjetničke akademije Split, koja će se održati u prostoru Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, na Odsjeku za konzerviranje i restauriranje umjetnina, Zamenhofova 14, u četvrtak, 12.05. u 13h.

Hrvoje Malinar, konzervator savjetnik, 30 godina je radio u hrvatskom restauratorskom zavodu. Višegodišnji je suradnik na Odsjeku za konzerviranje i restauriranje umjetnina ALU i Umjetničkoj akademiji u Splitu, a povremeni je konzultant i danas.

Ivo Donelli, izv.prof. restaurator savjetnik na Umjetničkoj akademiji u Splitu na Odsjeku za konzervaciju i restauraciju kamena. Kao konzervator-restaurator radio je u Arheološkom muzeju u Zadru, u muzeju Hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu, te u Arheološkom muzeju u Splitu. Od 2000. godine predaje kao vanjski predavač na Umjetničkoj akademiji u Splitu, a od 2005. godine zapošljava se za stalno na Odsjeku konzervacije i restauracije kamena pri Umjetničkoj akademiji kao izvanredni profesor.

Ne propustite ovu lijepu priliku za druženje sa kolegama u krasnom ambijentu i kupnju knjige po promotivnoj cijeni.