Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Nacionalno povjerenstvo za kontrolu prehrane studenata objavilo je poziv na edukaciju kroz projekt “Studenti – kontrolori kvalitete usluge studentskih restorana” koja će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2015. s početkom u 10 sati u prostorima Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38 u velikoj dvorani u prizemlju.

Na edukaciju se pozivaju članovi lokalnih povjerenstva za kontrolu studentske prehrane, predstavnici studentskih zborova i ostali zainteresirani studenati koji su uključeni u razvoj studentskog standarda i kontrolu usluge subvencionirane studentske prehrane.

Kvalitetno uključivanje studenata kao korisnika usluge subvencionirane prehrane u nadzor kvalitete usluge uvjetovano je poznavanjem načina i modela provedbe kontrole kvalitete usluge u praksi.
Povratna informacija o kvaliteti usluge od strane korisnika usluge dragocjena je i usmjerava strategiju upravljanja kvalitetom usluge studentske prehrane.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na edukaciji da se prijave putem sljedećeg linka do 15. svibnja 2015.: http://goo.gl/forms/Sb9jWbjmw6