Temeljem Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015./2016. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, posebne nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima te nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.

Odluka o dobitnicima Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015./2016.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 15. lipnja u 11 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2, u prigodi proslave Dana Sveučilišta.

Mole se dobitnici Rektorove nagrade za izvrsnost u akademskoj godini 2015./2016. a za postignuća u akademskoj godini 2014./2015., da djelatnici računovodstva Sveučilišta u Splitu Editi Doris Anđelić, na e-mail adresu edita@unist.hr ili osobno u rektorat Sveučilišta u Splitu na adresi Livanjska 5, dostave OIB, preslik osobne iskaznice i preslik žiro računa, a sve kako bi istima mogla biti isplaćena novčana nagrada koja se dodjeljuje uz pisanu potvrdu o dobivenoj Rektorovoj nagradi za izvrsnost.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj