Na konferenciji će sudjelovati mladi poduzetnici koji će sa zainteresiranima podijeliti svoja iskustva, a isto tako i prepreke s kojima su se susreli na svom poduzetničkom putu.

JCI Split, Aiesec Split i Savjet Mladih Splitsko-dalmatinske Županije konferenciju “Pokrenimo svoju ideju” koja će se održati s ciljem razmjene iskustava, informacija i znanja među mladima koji žele postati poduzetnici koja će se održati ovoga petka, 15. travnja, u svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu u terminu od 12 do 15 sati.

Na konferenciji će sudjelovati mladi poduzetnici koji će sa zainteresiranima podijeliti svoja iskustva, a isto tako i prepreke s kojima su se susreli na svom poduzetničkom putu. Svi mladi koji žele naučiti nešto novo i steći nova iskustva pozivaju se od strane organizatora na sudjelovanje ove konferencije.

Uvod i pozdravni govori od strane JCI, AIESEC i rektora prof. dr. Šimuna Anđelinovića je od 12 do 12:30 sati, panel s poduzetnicima “Od ideje do projekta” Mariom Dadićem, Vatroslavom Viskovićem i Stipom Režićem je od 12:30 do 14 sati, a predavanje “Izvori financiranja: Poticaji i potpore” Poduzetničkog Centra Solin i Studentskog Poduzetničkog Inkubatora je od 14 do 15 sati.