Zadovoljstvo nam je pozvati Vas 19. rujna 2013. u 20:30h u Salon Galić (Marmontova 3) na  otvaranje izložbe diplomskih radova Slikarskog odsjeka Umjetničke akademije u Splitu. Izlažu studenti Damjan Barić, Maja Suvaljko i Tina Vukasović.

Damjan Barić

Rođen je 1989. godine u Splitu. Završio je Školu likovnih umjetnosti u Splitu, smjer grafički dizajn 2008. godine. Iste godine upisuje preddiplomski studij slikarstva na UMAS-u. Diplomski studij Slikarskog odsjeka završio je 2013. godine. Diplomirao je pod mentorstvom redovite profesorice Nine Ivančić i izvanrednog profesora Jadranka Runjića uz teorijsko mentorstvo docentice dr.sc. Blaženke Perice. Sudjelovao je na nekoliko skupnih izložbi.

Maja Suvaljko

Rođena je 1986. godine u Dubrovniku gdje je pohađala srednju umjetničku školu. Preddiplomski studij Slikarskog odsjeka završila je 2011. godine na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Diplomski studij Slikarskog odsjeka završila je 2013. godine. Diplomirala je pod mentorstvom redovite profesorice Nine Ivančić i izvanrednog profesora Jadranka Runjića uz teorijsko mentorstvo docentice dr.sc. Blaženke Perice. Sudjelovala je na više skupnih izložbi i realizirala jednu samostalnu izložbu.

Tina Vukasović

Rođena 1989. u Splitu. Završila opću gimnaziju “Vladimir Nazor”. Preddiplomski studij Slikarskog odsjeka završila je 2011. godine na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Diplomski studij Slikarskog odsjeka završila je 2013. godine. Diplomirala je pod mentorstvom redovite profesorice Nine Ivančić i redovitog profesora Viktora Popovića uz teorijsko mentorstvo docentice dr.sc. Blaženke Perice. Sudjelovala je na više skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu i realizirala dvije samostalne izložbe. Članica je umjetničke grupe Čekanje.

Download pozivnice