Pozivamo Vas da dana 14. ožujka (četvrtak) 2019. godine svojim prisustvom uljepšate i podržite izložbenu suradnju studenata Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Splitu i Odsjeka za slikarstvo Umjetničke akademije u Splitu, pod nazivom Rad, tekst, kontekst (izložba koja vas čuje). Otvorenje izložbe, na Narodnom trgu u Splitu u Staroj gradskoj vijećnici, zakazano je u 18 sati.

Izložba predstavlja kontinuitet suradnje pokrenut 2017. godine pod imenom Rad, tekst, kontekst (oblici kolaborativnih praksi) čiji je cilj bio povezati studente dvaju fakulteta i pokrenuti tradiciju zajedničke godišnje izložbe. Ovo je istovremeno i pokušaj uspostavljanja drugačijih formata komunikacije između umjetnika, kustosa i publike.

Izložba ostaje otvorena do 29. ožujka 2019. godine.

Također, pozivamo Vas da 28. ožujka prisustvujete zajedničkom otvaranju kutije dojmova, komentara i pitanja čiji će sadržaji ravnopravno koegzistirati u katologu izložbe.

Radujemo se Vašem odazivu!

Pozivnica

Studenti Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Splitu i Odsjeka za slikarstvo Umjetničke akademije u Splitu