Stručna edukacija za alumne i studente Glazbenog odjela Umjetničke akademije u Splitu u organizaciji Alumni kluba Odjela za glazbenu umjetnost (10.-11. lipnja 2022., Hrvatski dom Split) 

Alumni klub organizira dvodnevnu stručnu edukaciju za alumne i studente Glazbenog odjela Umjetničke akademije u Splitu na temu „Mogućnosti razvoja profesionalnog identiteta glazbenika u suvremenom društvu” (10.-11. lipnja 2022., Hrvatski dom Split – Glazbeni salon Jakova Gotovca). Edukaciju vodi Ana Čorić, predavačica na Odsjeku za glazbenu pedagogiju Muzičke akademije u Zagrebu i doktorandica na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Cilj edukacije je predstaviti nove mogućnosti razvoja profesionalnog identiteta glazbenika u suvremenom društvu s naglaskom na proširenje njihovih glazbeno-pedagoških kompetencija u smjeru zalaganja u zajednici.

Prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati na e-mail adresu alumni.glazbeniodjel@gmail.com do 3. lipnja 2022. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime polaznika, zvanje i zanimanje, studijski program i godinu završetka studija (za alumne) / studijski program i godinu studija (za studente), ustanovu i mjesto zaposlenja te kontakt broj. Edukacija je besplatna, a provodit će se isključivo uživo. Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Napomene: 1) Prijaviti se mogu i bivši studenti Odjela za glazbenu umjetnost UMAS-a koji nisu stekli diplomu na toj ustanovi. 2) Broj polaznika je ograničen zbog kapaciteta prostora i interaktivnih vježbi koje će se provoditi u okviru pojedinog modula. Stoga, požurite s prijavom!

Sažetke modula i raspored predavanja možete pronaći na poveznici: Stručna edukacija Alumni klub – lipanj 2022

Radujemo se druženju i učenju!

Vaš Alumni klub

e-mail: alumni.glazbeniodjel@gmail.com