5. (online) susret Alumni kluba Odjela za glazbenu umjetnost
17. prosinca 2021., s početkom u 12 sati putem Zoom platforme
Alumni klub Odjela za glazbenu umjetnost organizira 5. susret Alumni kluba na temu “Glazbeno obrazovanje i umjetnički rad u ‘novom’ vremenu”.
Pozivaju se alumniji Glazbenog odjela UMAS-a i alumniji drugih glazbenih akademija u Hrvatskoj da prijave svoje aktivno ili pasivno sudjelovanje na e-mail adresu:
Prijave za aktivno sudjelovanje (s obveznim izlaganjem u trajanju od 10 minuta) otvorene su do 5. prosinca 2021., a za pasivno sudjelovanje do 10. prosinca 2021.
Prijava za aktivno sudjelovanje mora sadržavati ime i prezime izlagača, zvanje i zanimanje, naslov teme izlaganja i naziv ustanove na kojoj je stečeno zvanje.
Prijava za pasivno izlaganje mora sadržavati ime i prezime sudionika, zvanje i zanimanje i naziv ustanove na kojoj je stečeno zvanje.
Prijaviti se mogu i bivši studenti glazbene akademije koji nisu stekli diplomu.
Cilj ovog susreta je međusobno razmijeniti iskustva o glazbenopedagoškom i umjetničkom radu u pandemijskim okolnostima, izazovima, ograničenjima, ali i nekim novim mogućnostima koje je donijelo “novo” vrijeme s primarnim online komunikacijskim alatima.
Ovaj je događaj dio programa obilježavanja 25. godišnjice osnutka Umjetničke akademije u Splitu.