LOGO - Ured za transfere

Student ste ili mladi znanstvenik? Želite svoj kreativni potencijal i intelekt isprobati u poslovnom svijetu? Možda imate konkretnu ideju, ali niste sigurni što je idući korak?

Prijavite se i sudjelujte u Split Innovation Hub Experimentu koji organizira Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu (UTT) uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih američkih država i Europske poduzetničke mreže (EEN).

Prvi niz radionica (3.10. – 5.10.2012.) pomoći će Vam uobličiti svoje ideje u poslovni model koji ćete razrađivati uz potporu mentora i UTT-a. U drugom nizu radionica (7.11. – 9.11.) svoje ćete poslovne modele testirati i dokazivati ispred mladih poduzetnika koji su proces pokretanja vlastite tvrtke već prošli. Od najzanimljivijih imena hrvatske start-up scene saznat ćete kako financirati projekte te pripremiti uspješan „pitch“  kojim ćete privući investitore, klijente ili partnere.

Registracija je individualna, no ukoliko već imate tim svakako ste svi dobrodošli, a ukoliko nemate ovo Vam je prilika da ga pronađete. Za registraciju ispunite kratki upitnik na Internet stranici http://goo.gl/x56Ni.

Za više informacija i program posjetite web stranice Ureda za transfer tehnologije http://utt.unist.hr ili nam se javite emailom na een@utt.hr i telefonom na 021/30 24 30.