Medijska umjetnost / Odsjek za film i video / Umjetnička akademija Sveučilišta u Splitu.

Izložba studenata UMAS-a (u sklopu nastave u ljetnom semestru 2013./2014. akademske godine): Valentina Batalić, Dragan Đokić, Pino Gamulin, Marko Jukić, Albert Kazi, Andrea Kaštelan, Jadranka Kljajić, Marija Kotarac, Glorija Lizde, Zela Luša, Viktorija Meštrović, Hrvoje Pelicarić, Ida Skoko, Šimun Šitum, Darko Škrobonja, pod mentorstvom Tonija Meštrovića / Gilda Bavčevića i Dubravka Kuhte.

Otvorenje: 04. 06. (srijeda) 2014. u 20:00 sati
Multimedijalni kulturni centar (MKC – Dom mladih), Split, 04.06.-08.06.2014.
Radno vrijeme izložbe svakim danom od 18 do 22 sata. Ulaz je slobodan.

Izložba pod nazivom MU/FiV-otvoreno-06/2014 po četvrti put predstavlja radove studenata diplomskog i preddiplomskog studija sa Odsjeka za film i video. Predstavljeni radovi su studentski projekti iz područja medijske umjetnosti, u okviru nastave na kolegijima koje izvodi izv. prof. art. Toni Meštrović / Gildo Bavčević i doc. art. Dubravko Kuhta s Odsjeka za film i video Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu.

Izložba je osmišljena kako bi se studenti s galerijski artikuliranim radom suočili s realnom situacijom izlaganja autorskog rada u javnom prostoru te kako bi se suočili i s kritičkim pogledom javnosti. Studenti predstavljaju multimedijske radove u vidu video-zvučnih instalacija, closed circuit video i skulpturalnih medijskih instalacija.