Iz Zagreba nam dolazi Side Project, bend s atmosferom kakva se rijetko čuje na hrvatskoj alternativnoj sceni, zbog čega se njihov zvuk često opisuje kao „strani“.

To je bend koji glazbom priča priče, priče koje svojim melankolično-senzualnim erotizmom i ugodnom lakoćom ne dopuštaju cinizam i dosadu. Pjesme poput Things Which No One Else Should Know About, Everything Stops, Unify ili Alive pričaju o ranjivosti, izloženosti, nestabilnosti, predaji i okrutnosti, uz momente gotovo Wes Andersonovske naivnosti. Pjesme poput Glitter, Memories, Empathy ili Billy (Electricity) pričaju o formativnom nestajanju, težnji za slobodom, slamanju i distanci.

Priče koje smo svi već čuli, ali ne baš ovako, ispričane sinergijom Anjinog čistog, jakog i nježnog vokala s Lukinim dubokim i teškim, koji daje tu dozu mraka bez koje ne ide, uz catchy i lagani, astralni electropop. Voli se reći da vuku na The Kills ili The XX, ali u tome nije poanta. Poanta je gdje vas mogu odvesti ako se uvučete u priču. Priču koja ne završava tako brzo.

Nakon benda slijede DJ setovi popraćeni vizualnim temama koji će nas uvesti u zajednički film.

– 1 1 – (dark industrial )
– Atomic Hive – (dark psychedelic)
– Afterkath – (forest)

Visuals: – Rend3r –

Početak: 22 h / Upad: 20 kn