Temeljem odredbi Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2019./2020., a za postignuća u akademskoj godini 2018./2019. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, zatim posebne Rektorove nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i  međunarodnim natjecanjima, kao i nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.

Odluka 

Mole se dobitnici Rektorovih nagrada da osobno dostave IBAN svog žiro računa Gordani Dujmović u Uredu za nastavu (soba 304), Poljička cesta 35, 2. kat.

Svečana dodjela Rektorovih nagrada će se održati u okviru proslave Dana Sveučilišta u Splitu u ponedjeljak, 15. lipnja u 12 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2. Pozivamo dobitnike pojedinačnih nagrada da svi prisustvuju svečanosti, dok dobitnike skupnih nagrada, zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja mjesta u dvorani, molimo da odaberu jednog predstavnika da nazoči svečanosti (ukoliko su dobitnici iste nagarde s različitih sastavnica, može doći po jedan predstavnik sa svake). Također, molimo potvrdu dolaska kolegici Gordani Dujmović na mail: gordana.dujmovic@unist.hr do petka, 12. lipnja u 12 sati.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj.