Usluga Office365 za domenu umas.hr  biti će aktivna  polovicom drugog mjeseca  2018. godine.  O  točnom datumu puštanja u rad usluge i načinu pristupa biti ćete obaviješteni na našim web stranicama.

Obavještavamo Vas da kao rezultat suradnje MZOS-a, Srca i tvrtke Microsoft Hrvatska, sva visoka učilišta, kao i sve obrazovne institucije,  mogu koristiti besplatni programski paket Office 365 online, a uz to je svakom profesoru i studentu s javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i mobilnih uređaja (tableta, pametnih telefona).

Korištenjem Office 365 usluge, uz već poznate Office alate, studentima je, između ostalog, omogućeno i da 1 TB svojih podataka pohrane u oblaku, sinkroniziraju unesene promjene na različitim uređajima kao i korištenje brojnih platformi za komunikaciju i suradnju kao što su OneNote, SharePoint Online, Exchange Online, Skype for Business, Yammer, te standardne Office alate (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), a sve to uz najviše standarde privatnosti i sigurnosti.

Kontakt za tehničku podršku osiguran od strane Microsofta putem stranice:

 https://support.microsoft.com/hr-hr

Informacije o svim koracima u tom procesu te dodatne informacije o usluzi Office 365 možete naći na linkovima:

http://www.srce.unizg.hr/office365/

http://www.srce.unizg.hr/microsoft-office-365/sto-ukljucuje-office-365

 

Silvia Boban, dipl.ing.el.

Sistem inženjer Umas-a

silvia.boban@umas.hr