Galerij@ZABA

Zagrebačka banka već godinama pruža potporu velikim kulturnim projektima, a često su to nacionalne i međunarodne izložbe čiji je Banka partner, pružajući tako domaćoj publici mogućnost susreta s vrhunskim likovnim djelima iz Europe te afirmirajući potrebu očuvanja i stvaranja vlastite nacionalne baštine.

Upravo s ciljem daljnjeg podupiranja nacionalne likovne umjetnosti i vizualne kulture, Zagrebačka banka nastavlja s potporom mladim umjetnicima, onima kojima je ona i najpotrebnija kako bi stasali u velika imena koja će jednoga dana postati dijelom nacionalne baštine. Želimo pružiti dobre temelje za uzlet mlade kreativne energije te ubrzati razvoj novijega likovnoga stvaralaštva. Kao poticaj tom nastojanju, za ostvarivanje najboljih rezultata – odlučili smo organizirati Natječaj za mlade umjetnike, kako bismo im pomogli u njihovim prvim koracima i dali im priliku za izlaganje i pokazivanje njihovih umjetničkih dosega javnosti. Natječaj je otvoren do 30. lipnja.

Odabrani će umjetnici dobiti priliku predstaviti svoja djela na samostalnoj izložbi koja će biti popraćena visokim standardima postava i komunikacijskih aktivnosti u skladu s kriterijima brenda Zagrebačke banke.

Uvjete Natječaja isto kao i pristupnicu možete pronaći na linku:
http://www.zaba.hr/