Pozivamo zainteresirane studente da sudjeluju u natječaju za oblikovanje prigodnog logotipa 25 godina Umjetničke akademije u Splitu. Nagradni fond natječaja iznosi 3.000 kn, a rok za predaju radova je  do 1. listopada 2021. godine. Radovi se predaju na e-mail adresu: dvk.umas.st@gmail.com

Umjetnička akademija u Splitu je umjetničko-nastavna i znanstveno-nastavna sastavnica Sveučilišta u Splitu koja ustrojava i izvodi sveučilišne studije, te razvija umjetničko stvaralaštvo, znanstveno istraživačku djelatnost, stručni rad i na njima utemeljeno preddiplomsko, diplomsko, poslijediplomsko i cjeloživotno obrazovanje. Osnovana je  6. prosinca 1997. godine. Sastoji se od tri odjela: Odjel za likovne umjetnosti, Odjel za glazbenu umjetnost i Odjel za kazališne umjetnosti.

Upute za oblikovanje

Obavezan tekst: 25 godina Umjetničke akademije u Splitu

Logotip obljetnice je poželjno oblikovati u skladu s bitnim odlikama znaka Umjetničke akademije u Splitu, kojeg je oblikovao profesor Gorki Žuvela. Kućne boje akademije su: crvena, crna i bijela.
Logotip obljetnice će se koristiti tijekom akademske godine 2021./2022. na službenim dokumentima Umjetničke akademije u Splitu.

Upute za predaju

Logotip prikazati u pozitivu, negativu, crno-bijelo i u najmanjoj dopuštenoj veličini.
Prikazati mrežu i označiti zaštićeni prostor oko logotipa.
Priložiti prikaz slovnih znakova odabrane tipografije ako se u rješenju koristi postojeća tipografija.
Primijeniti logotip na poslovno pismo u mjerilu 1:1.
Prikazati primjenu logotipa na promotivne materijale.

Dokument imenovati: Ime_Prezime_25UMAS. pdf

 

 

Članovi povjerenstva:

predsjednik: Edvin Dragičević

Članovi: Ljubica Marčetić Marinović, Maris Cilić, Nikša Vukša, Ana Bodrožić