Sveučilište u Splitu raspisalo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestaru ak. god. 2018./2019. (4. krug). Rok za prijavu je 27. ožujka 2019.

Poveznica

 

Kandidatima skrećemo pozornost na ključne izmjene u odnosu na prethodne natječaje:

1. Prema ovom Natječaju, sve mobilnosti u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2018./2019. mogu se ostvariti od dana objave Odluke o odabiru kandidata do 31. svibnja 2020.

2. Nastavno i nenastavno osoblje kojemu je već odobrena mobilnost u natječajnoj godini 2018./2019. može se prijaviti i na ovaj Natječaj, ali je preporuka Sveučilišta u Splitu da se takve prijave upućuju na sveučilišta saveza The European University of the Seas SEA-EU, kojeg je Sveučilište u Splitu član. To su: University of Cádiz (Španjolska), University of Western Brittany, Brest (Francuska), University of Gdansk (Poljska), University of Malta (Malta) i University of Kiel (Njemačka).

3. Članovi uprava sastavnica (dekani, prodekani, pročelnici, pomoćnici pročelnika) koji mobilnost žele ostvariti na jednom od sveučilišta Saveza SEA-EU mogu se prijaviti na mobilnost u svrhu osposobljavanja čak i ako su takvu vrstu mobilnosti već jednom realizirali.

4. Erasmus+ bilateralni sporazumi moći će se ažurirati do zadnjeg dana Natječaja (27. ožujka 2019.).

 

Kandidate s Umjetničke akademije u Splitu podsjećamo da natječajnoj dokumentaciji trebaju priložiti popunjeni Obrazac za odlaznu mobilnost osoblja.