Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u akademskoj godini 2018./2019. otvoren je do 28. veljače 2018. (poveznica). Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse otvoren je do isteka sredstava (poveznica). Na web-stranici Sveučilišta kontinuirano se objavljuju natječaji za mobilnost studenata prema partnerskim zemljama (poveznica).

Povodom ovih natječaja, Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu u suradnji s Info zonom i Gradom Splitom organizira još jedan Erasmus+ info dan. Pozivamo zainteresirane studente da u ponedjeljak 12. veljače 2018. dođu u Info zonu (Jerina 1). Program će početi u 19.00 sati.

Uz predstavljanje mogućnosti koje Erasmus+ program nudi studentima Sveučilišta u Splitu i savjete za uspješnu prijavu na otvorene natječaje, na Info danu će predstavnici Grada Splita prezentirati novost: sufinanciranje putnih troškova studentima Sveučilišta u Splitu koji odlaze na Erasmus+ studijski boravak u akademskoj godini 2018./2019., a imaju prebivalište u Splitu.

 

Službena najava

Facebook event